Εταιρικό Προφίλ


Home | Ποιοι Είμαστε | Εταιρικό Προφίλ

Η «Μούργελας & Συνεργάτες» είναι μία αναγνωρισμένη δικηγορική εταιρεία με δυναμική παρουσία στην Ελληνική αγορά για πάνω από σαράντα χρόνια. Η Εταιρεία καθιερώθηκε παρέχοντας υψηλής ποιότητας νομικές συμβουλές σε ένα δίκτυο εταιρικών πελατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, τη βαθειά γνώση του χώρου των επιχειρήσεων και την ικανότητά της να χειρίζεται σύνθετες συναλλαγές.
 
Επενδύουμε σε σχέσεις μακράς πνοής με τους πελάτες μας και υπερηφανευόμαστε για την έμφαση που δίνουμε στο να κατανοούμε τις ανάγκες και τα επιχειρησιακά συμφέροντα των πελατών μας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε και εφαρμόζουμε την εμπειρία μας και την ευρεία γνώση  μας στον τομέα των συναλλαγών, για να προσφέρουμε αναλυτικές και προσαρμοσμένες κατά περίπτωση νομικές συμβουλές, οι οποίες μπορούν και  βοηθούν κάθε πελάτη μας να επιτύχει τους στόχους του.
 
Η ισχύς της Εταιρείας μας έγκειται στην ποιότητα της νομικής ομάδας μας, μιας ομάδας ιδιαίτερα καταρτισμένων δικηγόρων, οι οποίοι παρέχουν ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης.
 
Όλοι οι δικηγόροι μας μιλούν άπταιστα Αγγλικά, ενώ αρκετοί μιλούν επίσης Γερμανικά και Γαλλικά. Η διαχείριση των Διεθνών Συναλλαγών γίνεται σε συνεργασία με ένα αυστηρά επιλεγμένο δίκτυο δικηγορικών εταιρειών, με τις οποίες έχουμε αναπτύξει στενή συνεργασία σε βάθος χρόνου, ούτως ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια συστηματική, άμεση και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και συμβουλευτική υποστήριξη σε οποιοδήποτε θέμα.